Sarah Louer

Instructeur

Sarah Louer stichting CAP, Centra voor Aangepast Paardrijden

“Ik ben nu ruim een jaar en 3 maanden werkzaam bij CAP. En het bevalt mij hier helemaal. Ik heb er altijd naar gestreefd om van mijn hobby mijn werk te maken en dat heb ik nu kunnen bereiken. Ik combineer mijn uren bij CAP met werken op een BSO, waar ik het ook heel erg naar mijn zin heb. De overgang was natuurlijk wel even wennen, maar ik hou van de uitdaging die ik op beide plekken vind. Ik rijd al paard sinds mijn 7e en heb zelf een Shetlander waar ik mee men. Via de stichting volg ik nu een mencursus zodat ik straks naast mijn werk als instructrice ook op de koets mag rijden.”

Sarah werkt op woensdagmiddag op manege de Maartenshoeve en valt op de overige dagen op beide maneges in waar dat nodig is.