Rita Verschuur - Kievith

Instructeur en begeleider arbeidsmatige dagbesteding

Rita Verschuur stichting CAP, Centra voor Aangepast Paardrijden

“Vanaf 1 maart 2011 ben ik in dienst van De Winckelsteegh. Met de opleidingen tot ponyclubleider, commandant, instructrice, FPG instructrice, medicatie toedienen en praktijkopleider IPG en BHV onder mijn riem werk ik als begeleider dagbesteding en instructrice met het huifbed en de koets en geef ik paardrijlessen en verzorg ik de groepslessen aangepast voltige. Wat mij speciaal raakt is het samenspel tussen cliënt en paard. Als ik zie hoe ook de cliënten dagbesteding genieten van hun werkzaamheden denk ik ‘Wat heb ik toch een mooi beroep’”.

Rita werkt op maandag met haar team arbeidsgerichte dagebesteding op de manege in Malden, woensdag en donderdag op manege De Winckelsteegh en op vrijdag op de Maartenshoeve.