Lisette Vloet- Gesthuizen

Coördinator Winckelsteegh

Lisette Vloet-Gesthuizen, stichting CAP, Centra voor Aangepast Paardrijden

“Sinds augustus 2017 ben ik in dienst bij stichting CAP. Gestart bij manege De Maartenshoeve ben ik nu coördinator bij manege De Winckelsteegh. Een gigantisch leuke omslag voor mij. Hiervoor heb ik 25 jaar bij de ABNAMRO bank en 5 jaar bij Ergon gewerkt en deed ik nog niets met paarden. Werken voor CAP is met al haar diversiteit super leuk en bijzonder. Ik hou me bezig met de lesplanning, personeelsaangelegenheden en zorg ervoor dat allerlei zaakjes goed geregeld zijn. De jus van het werk is dat ze me zo nu en dan achter mijn bureau vandaan halen om de paarden op te halen of om mee te helpen met een lesje, dat vind ik echt geweldig. Het heeft me geïnspireerd om ook te gaan lessen. Ik geniet nu elke week van mijn paardrijles.’”

Lisette werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op manege De Winckelsteegh.