Joni Jurriens

Instructeur

Manege De Maartenshoeve voor aangepast paardrijden
“Hoi, mijn naam is Joni. Sinds januari 2018 werk ik voor stichting CAP, ondanks dat dit nog niet heel lang is voel ik me wel op mijn plek. Naast het werk voor de stichting werk ik ook nog op een huifkar centrum. Ik heb het geluk om hele dagen met mijn hobby bezig te zijn. Zelf rijd ik al 10 jaar paard (geen moeilijke dressuur vooral lekker in de bossen). Tijdens mijn vorige werk ben ik in aanraking gekomen met mennen en gelijk werd dit mijn tweede hobby. Ik ben in het bezit van mijn enkelspan en dubbelspan koetsiersbewijs, je zult me daarom ook vaak tegen komen op de koets of rijdend met het huifbed.”

Joni werkt op dinsdag- en woensdagochtend op manege De Winckelsteegh. Daarnaast valt ze waar nodig in.