Ike Nell, stichting CAP | Medewerkers stichting CAP

Ike Nell

Instructeur

Ike Nell,  stichting CAP, Centra voor Aangepast Paardrijden

“Mijn hele leven heeft altijd rondom mijn pony rijden gedraaid totdat ik te groot werd en mijn pony met pensioen ging. Ik ben toe International Business and Languages gaan studeren aan de HEAO. Pas toen ik in 2004 als vrijwilliger bij De Winckelsteegh aan de slag ging werd het mij duidelijk hoe erg ik paarden in mijn leven gemist had. Toen ik in 2006 de mogelijkheid kreeg om als betaalde kracht aan de slag te gaan bij manege De Winckelsteegh, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. De combinatie van met paarden werken en de bewoners van de Winckelsteegh is geweldig bevredigend. Het leuke van mijn werk is ook de afwisseling in paardrijden, koets- en huifbed rijden. Bij ons kan iedere cliënt op zijn of haar manier wat met paarden doen.”

Ike werkt op maandag en vrijdag op manege De Winckelsteegh.