Vrijwilligers sms service

hallo-vriend

vrijwilligers sms service

Voor stichting CAP is het erg handig als haar leden af en toe een handje helpen met taken of klusjes.

Met de nieuwe SMS dienst Hallo Vriend van WeMaron wordt het ons heel makkelijk gemaakt om iedereen die CAP op regelmatige basis of zo af en toe helpt bij de klussen die er liggen te benaderen met de vraag of zij inzetbaar zijn.
Het systeem is zo gemaakt dat niemand onnodig een berichtje krijgt. Alleen als je vooraf kenbaar hebt gemaakt dat je mee wilt helpen, wat je dan zo ongeveer zou willen doen en wanneer. Alleen dan wordt je benaderd. In een systeem waarin jouw gegevens helemaal veilig zijn.

Wij zijn erg blij dat wij mee mogen doen aan deze pilotversie van Hallo Vriend. Meer over Hallo Vriend lees je hier.

Wil jij ons helpen door af en toe een klusje voor ons op te pakken? Meld je dan aan als vrijwilliger van stichting CAP.